top of page
BANNER SITE1-01.png

PROGRAMMA 2024

WICHTERHUKIE

Zaterdag 21 september en zondag 22 september 14:00 - 18:00

Ook dit jaar staan er weer leuke activiteiten op de planning veur de wichters (oftewel: de kids) tijdens het 3e weekend van september.  

 

Op de zaterdag om 11:00 uur is er weer een trekkerrace (trap- en looptrekkers)!! Wie is er het snelst? Na de trekkerrace vindt ook de prijsuitreiking van de kleurplaten plaats. Wie weet win jij wel een hele mooie prijs! 

Op zaterdag en zondag zijn er van 14:00 tot 18:00 uur allerlei leuke dingen te beleven bij de kermis. Onder andere op zaterdag een graffiti- en bellenblaas workshop en op zondag staat de activiteit lasergamen op het programma. 

 

Er staan het gehele weekend een springkussen, grote zandbak met speelmateriaal, traptrekkers en een gratis draaimolen voor jullie klaar.  

 

Ook worden met het lijst lopen kleurplaten uitgedeeld.  Vergeet dan ook niet de kleurplaat (die je ontzettend mooi hebt ingekleurd natuurlijk) in te leveren! Deze kunnen tot zaterdag 11:00 uur ingeleverd worden in de tent.  

Voor alle activiteiten geldt gratis deelname! Houdt voor het definitieve programma van de activiteiten onze social media in de gaten. 

bottom of page