top of page
BANNER SITE1-01.png

PROGRAMMA 2024

DE AVERLOSE REVUE

Vrijdag 20 september 20:00

Wanneer de zomervakantie achter ons ligt, de scholen zijn begonnen en het verenigingsleven weer een prominente plaats inneemt op de agenda, dan treffen we elkaar op de kermis van Averlo & Frieswijk. Er is alweer een jaar voorbij en dan zeggen we tegen elkaar: ‘‘Woar blif de tied?’’ En dat is ook de titel van de revue dit jaar op de vrijdagavond! 

En kijk maar om je heen hoe snel sommige dingen gaan. We hebben helaas weer afscheid moeten nemen van mensen uit ons buurtschap, de onbezorgde jeugd worden ouders van een nieuwe generatie en hun ouders zijn dus alweer trotse opa’s en oma’s. Velen zullen zeggen; en zo moet het ook gaan, en ja, dat is ook weer een waarheid als een koe. Maar dat de tijd soms voorbij vliegt is iedereen wel met mij eens, behalve die jongen van 15, hij kan niet wachten tot hij 16 wordt. De brommer en de trekker staan al te wachten. 

 

Wat ook opvalt is dat iedereen maar meeholt met die jachtige tijd dus lijkt het mij een mooi advies om dit jaar tijdens de kermis maar eens een beetje op de rem te trappen en wat tijd te nemen voor elkaar. Quality time heet dat met een duur woord, maar het is gewoon ruimte geven aan een leuk gesprek en genieten van het moment. Het lijkt mij niet zo’n heel moeilijke opdracht! 

 

Al vele jaren was de revue de start van de kermis maar sinds vorig jaar bent u op donderdagmiddag al welkom om bij te praten over het wel en wee in de buurt en ver daarbuiten. Maar vrijdagavond zijn wij aan de beurt, na weken van oefenen willen wij u vermaken met bijna 2 uur humor, zang en soms dom geklets. Want daar zijn wij goed in! Kom kijken en geniet van leuke sketches en mooie liedjes, we zullen onze best doen er weer een mooie avond van te maken. 

 

Bent u niet in de gelegenheid om vrijdagavond de revue bij te wonen, maar u bent wel nieuwsgierig geworden, dan kunt u ook naar de generale repetitie komen op zondagmiddag 15 september om 14.00 uur. Locatie bij de fam. Willemsen aan de Midlijkerdijk in Averlo. 

 

Tot slot wil ik Geurt en Ellen Willemsen bedanken voor de gastvrijheid tijdens het oefenen en de generale repetitie en ook voor de opslag van al het materiaal wat het technisch team door de jaren heen verzameld heeft. 

 

Ik zie u graag op vrijdagavond 20 september a.s. en ik wens u namens het hele revue-team een mooi en gezellig kermisweekend toe! 

 

Graag tot dan!

bottom of page