top of page
BANNER SITE1-01.png

OVER

Welkom! De Averlose Kermis 2023 zit er helaas alweer op. In het weekend van 14,15,16 en 17 september 2023 vond Kermis Averlo plaats. Mede dankzij het prachtige weer was het een feestweekend met veel buitenvermaak en gezelligheid! Voor een indruk; bekijk de foto's op de Facebook pagina van Kermis Averlo.

Mocht u nog niet bekend zijn met de kermis, hierbij om een kleine indruk te schetsen:
Elk derde weekend van september vindt Kermis Averlo plaats in het buurtschap Averlo te Overijssel. De hele omgeving, waaronder buurtschap Frieswijk, en dorpen als Wesepe, Lettele, Heeten en Diepenveen lopen leeg voor dit altijd gezellige feestweekend.

Er is van alles te doen in het weekend van de kermis, voor zowel jong als oud. In dit feestweekend is er onder andere een revue, een grote antiek- en rommelmarkt, zijn er activiteiten voor de kids, muziek van bands en artiesten, een fietstocht door de schitterende omgeving, een brunch en natuurlijk een echte kermis!

En... voor je het weet is het weer zover! Noteer 'm vast in je agenda 20, 21 en 22 september 2024! Het belooft weer een fantastisch feestweekend te worden met volop buitenvermaak en gezelligheid. Mis het niet! 

bottom of page