top of page
BANNER SITE1-01.png

PROGRAMMA 2024

KINDERKLEEDJESMARKT

Zaterdag 21 september 10:00 - 12:00

Ook dit jaar wordt er weer een Kleedjesmarkt georganiseerd! Op zaterdag 21 september van 10.00 tot 12.00 uur, voor en door kinderen van 4 tot 13 jaar. Tijdens de Averlose markt zal er weer een mooie plek worden vrijgehouden voor de jongsten om daar hun eigen spullen te kunnen aanbieden aan de bezoekers van de Averlose Markt. 

 

Ben jij erbij? 

Vanaf een kleedje verkoop jij je spullen en maak je een ander blij met de spullen die je zelf niet meer gebruikt. Misschien ben je er te groot voor geworden of gebruik je het al even niet meer. Door je kleedje mooi in te richten en aan te kleden kan je zelf een leuk zakcentje verdienen. Deze markt is speciaal voor kinderen dus laat de oude theepot en kaarsenstandaard van oma thuis en neem bijvoorbeeld vooral je oude speelgoed, sportspullen, boekjes en knikkers mee. 

Vanaf 09:30 uur mag je het kleedje neerleggen en jouw spulletjes mooi neerzetten. Om 10:00 uur wordt de Kinder Kleedjesmarkt officieel geopend. Om 12:00 uur mag je het kleedje weer netjes opruimen. Spullen die je overhoudt kan je niet achterlaten en neem je dus weer mee naar huis.  
 
Om voldoende ruimte vrij te houden voor jullie kleedjes zien we graag je aanmelding via onze website. Hier vind je ook de spelregels voor de markt en alle informatie voor (je) ouders. Deelname is gratis, alleen inschrijven is verplicht.

bottom of page