top of page
BANNER SITE1-01.png

PROGRAMMA 2024

DE AVERLOSE PUBQUIZ

Zaterdag 21 september 14:30

Jaaa, dit jaar is de Averlose pubquiz op de zaterdagmiddag spectaculairder dan voorheen. Vorig jaar streden er maar liefst 52 teams voor de felbegeerde titel “De Wieze Kuttels”.  De Averlose pubquiz is niet zomaar een pubquiz. Welk team beschikt niet alleen over kennis en inzicht, maar is ook de meest oplettende “Wieze Kuttel”?    

 

Ga de strijd aan met of tegen je vrienden, buren, familie, collega’s of met een stel vreemden. Laat jullie kennis naar boven komen en pak die felbegeerde titel “De Wieze Kuttels”.  

 

Wees op tijd in de tent: de pubquiz begint om 14:30 uur (inloop vanaf 14:00 uur). Tussentijds in de (korte) pauze zwaaien wij dan alleen de ballonvaarders uit voor een behouden vaart.  

De “Wieze Kuttels” (winnaars) worden rond de klok van 18 uur goed in het zonnetje gezet. Welk team ook als winnaar uit de bus mag komen, het voornaamste van deze middag is de gezelligheid en veel pret samen! Wij hopen net als voorgaande jaren op een grote opkomst.  

Reserveer alvast een tafel via de site. Een tafel is voor maximaal 6 personen en kost 50 euro (inclusief 6 consumpties). Voor verdere vragen kun je mailen naar info@kermisaverlo.nl

Vol is vol, maar de tent is nooit te klein.  

Tot snel!  

bottom of page