Startpagina
FollowRSSTwitterFacebookInstagram
Kermis Averlo - Zinderende afsluiting

Kermis Averlo - Zinderende afsluitingGisteren beleefde de Averlose Kermis alweer zijn laatste dag. Een zeer geslaagde dag met veel vertier en plezier voor zowel jong als oud waarbij de weergoden gelukkig ook goed gezind waren.

Brunchen in de tent
Zondagochtend konden fietsers zich vanaf 10.00 uur inschrijven voor de jaarlijkse fietstocht. Deze heeft de vele fietsers weer door veel mooie plekjes in de omgeving van Averlo-Frieswijk en omgeving geleid, met tussendoor stops met spellen en een versnapering. Aansluitend begon om 12.00 uur in de tent een gezamenlijke brunch. Zo'n 250 mensen namen deel hieraan, wat zorgde voor een gezellig samenzijn. Ondertussen waren er een 'zwerver' en ballonnenclown aanwezig die tussen het publiek doorliepen en deze vermaakten.

Averlo goes Hollywood
's Middags was het tijd voor de zeskamp, die dit jaar in het teken stond van Hollywood, oftewel: glitter en glamour. Eén van de zes teams had zich qua kleding geheel aangepast aan dit thema en verscheen ten tonele als onder andere Charlie Chaplin, Marilyn Monroe en Superman. Nadat de teams zich voorgesteld hadden aan het publiek kon de strijd beginnen. Zo moest er over een balk worden gelopen met een dienblad vol bekers met water, was er het uitbeeldingsspel en het aankleedspeel waarbij al hangend aan een elastiek teamleden aangekleed moesten worden. Hoogtepunt van de zeskamp was het levend sjoelen. Een opblaasbare grote sjoelbaan met wat water en zeep zorgde voor enorme watergevechten tussen de teams.

Los met een hoofdletter L
Waar de kermisochtend zo rustig begon met de jaarlijkse fietstocht en aansluitend een brunch, was dit niet te vergelijken met de zinderende afsluiting in de avond met de Millenium Showband. Vanaf zes uur 's avonds stond de tent vier uur lang volledig op zijn kop. De tent stond op zijn grondvesten te schudden, het ging zoals de Millenium Showband het noemde 'los met een hoofdletter L'. Een betere afsluiting dan dit kon de Averlose kermis zich niet wensen.


Bron:
Kermis Averlo - Zinderende afsluiting

Categorie In het nieuwsBron Deventer CentraalDatum 21/09/2015

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.