Startpagina
mobiele versiecomputer versie
FollowRSSTwitterFacebook
Links | Averlo

Buurtschappen Averlo Frieswijk

Op deze website vind je alles wat je wil weten over de buurtschappen Averlo en Frieswijk in de streek Salland, Overijssel. We hopen een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van onze mooie buurtschappen door middel van foto´s, informatie, nieuws, bezienswaardigheden, bedrijven, wetenswaardigheden, fiets- en wandelroutes, en nog veel meer...

Revue Averlo

Kom binnen in onze nieuwe feesttent op internet! Een eigen digitaal podium voor de Revue Averlo. Hier vind je onze leukste teksten, foto´s, sketches, en ook nog veel meer andere (soms nuttige) informatie.

Roggemaaiersdag

De roggemaaiersdag is een gezellig middagje uit voor de hele familie. Deze kleine maar fijne opgezette roggemaaiersdag op Landweerd De Kappert in buurtschap Averlo. Naast het roggemaaien op traditionele wijze is er aandacht voor oude ambachten zoals het bijenkorven vlechten met de roggestro, bezems maken, de natuur en bijzondere tuinplanten, en natuurlijk het bourgondische leven met koffie, drankjes, pannenkoeken, ijs en kruudmoes. Ook kan er een rondrit gemaakt worden met een koets.

1

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2018 Webdesign Marco TibbenRedactie