Wichterhukie


Sinds jaar en dag organiseren we tijdens het kermisweekend de kinderspelen. Alle kinderen uit Averlo en omliggende buurtschappen kwamen naar het kermisterrein om samen spelletjes te spelen.

Vorig jaar hebben we dit voor het eerst anders aangepakt en een kinderhoek gemaakt op het kermisterrein. Dit werd door alle bezoekers erg goed ontvangen.
We vonden dit een mooie reden om de kinderspelen in een nieuw jasje te steken. Hierbij  presenteren we dan ook een nieuw kinderprogramma:

‘t Wichterhukie
Op zaterdag en zondag van 14:00 tot 18:00 uur zijn er van allerlei activiteiten voor de kids:
Een springkussen, een grote zandbak met speelmateriaal, traptrekkers en een gratis draaimolen. Ook komt er een Tiktok Fotobooth voor alle coole en grappige dansjes.
Zaterdag komt de professor van Mad Science met zijn funstation. Hier kunnen de kinderen zelf aan de slag om een takehome experiment te maken. Denk aan slijm en stuiterballen. Ook zal de professor experimenten laten zien met droogijs. En hoe maak je nou het beste papieren vliegtuigje?

Zondag delen we snoepzakjes uit voor de kinderen en zal er ook voor alle leeftijden een uitdagend programma zijn.

Houd onze social media in de gaten om alles te weten te komen over ‘t Wichterhukie!Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.