Averlose muziekbingo

De Averlose muziekbingo

Na een aantal succesvolle edities van de Averlose Pubquiz is het tijd voor iets nieuws: DE Zaterdag 17 september is het zover: we gaan de derde editie van de Averlose Muziekbingo spelen!!
Kom jij ook strijden voor de leuke prijzen die te winnen zijn bij de Averlose muziekbingo?

Muziekbingo is een bingo maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid! De spanning van de traditionele bingo, maar dan met muziek! Weet jij de titel van het nummer dat voorbij komt? Streep het af op jouw bingokaart!

Kom jij strijden tegen jouw strijdlustige buren, gezellige collega's, kameradengroep of medebewoners van Averlo Frieswijk? Lach ze allemaal uit/toe bij het zingen van een liedje bij een valse bingo. Juich ze toe bij het winnen van een leuke prijs of maak ze jaloers met jouw prijs. Maar bovenal geniet van de gezelligheid en de muziek van DJ Nils! Wil jij hierbij zijn? Geef je dan snel op!

Meer informatie over de opgave en de bijdrage voor deelname? Kijk op Facebook of stuur een e-mail naar: info@kermisaverlo.nl. Hieronder is ook een link voor de opgave te vinden!

> aanmelden muziekbingo


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.