Averlose muziekbingo

De Averlose muziekbingo

Zaterdag 17 september is het zover: we gaan de derde editie van de Averlose Muziekbingo spelen!! Om 15.00 uur barst het spektakel los. Kom jij ook strijden voor de leuke prijzen die te winnen zijn bij de Averlose muziekbingo?

De muziekbingo is een bingo maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid! De spanning van de traditionele bingo, maar dan met muziek! Weet jij de titel van het nummer dat voorbij komt? Streep het af op jouw bingokaart!

Kom jij strijden tegen jouw strijdlustige buren, gezellige collega's, kameradengroep of medebewoners van Averlo/Frieswijk? Lach ze allemaal uit/toe bij het zingen van een liedje bij een valse bingo. Juich ze toe bij het winnen van een leuke prijs of maak ze jaloers met jouw prijs. Maar bovenal geniet van de gezelligheid en de muziek van DJ Nils! Wil jij hierbij zijn? Geef je dan snel op!

De muziekbingo wordt individueel gespeeld. Naast individuele opgave is het ook mogelijk om je als groep op te geven zodat er een tafel gereserveerd wordt. Voor de groepsopgave kun je een groep van maximaal 8 personen opgeven en krijg je voor €50 voor iedere groepsdeelnemer een setje bingokaarten (3 rondes), 8 consumptie bonnen, en uiteraard je eigen tafel als groep.

Je kunt je hieronder aanmelden. Individuele deelname bedraagt €4; dit kan voor aanvang betaald worden in de tent. Vol is vol, geef je dus snel op! Indien er nog plaatsen over zijn dan is opgave in de tent nog mogelijk.

Hieronder zijn de links te vinden voor opgave (individueel of groepsopgave):

> Individuele opgave: meld je hier aan!
> Groepsopgave: meld je hier aan!


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.