Derde zondag van september - 2021

In verband met Covid-19 en de huidige maatregelen daaromtrent is het helaas organisatorisch gezien niet mogelijk om dit jaar een 'normaal' kermisweekend te organiseren. Toch hebben wij als organisatie de mogelijkheid gezien om een (kleiner) alternatief te organiseren. Zondag 19 september zullen er een tweetal activiteiten worden georganiseerd (afzonderlijk van elkaar):

De zondagse fietstocht
De traditionele zondagse fietstocht in de ochtend door Averlo-Frieswijk en omstreken, echter nu met sketches van de revue en een lunch onderweg. De fietstocht start in etappes, afhankelijk van het aantal opgegeven personen
(50 personen per half uur): start 10.30 u / 11.00 u / 11.30 u / 12.00 u.
De starttijd staat op het gekochte ticket. Deelname aan de fietstocht kost €5. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen en hebben geen ticket nodig. Tickets kunnen worden gekocht via: kermisaverlo.avayo.nl
Voor deelname aan de fietstocht is geen coronatoegangsbewijs nodig. De fietstocht start naast het 'kermisterrein' (Avergoorsedijk 12) en eindigt hier ook.

Het 'Grootste terras van Averlo' - HELAAS UITVERKOCHT
Vanaf 14.00 uur opent het 'Grootste terras van Averlo' op het welbekende 'kermisterrein', waar we elkaar hopelijk weer kunnen ontmoeten om bij te kletsen, samen een biertje te doen, een hapje te eten en een feestje te vieren. De band Impuls en DJ Nils geven de middag/avond een muzikale invulling. Aan de kinderen is ook gedacht: er wordt een circus georganiseerd, er is een springkussen, een zandbak, een ballonnenclown etc.

Om aanwezig te kunnen zijn bij deze gezellige middag/avond dien je een ticket te kopen (voor de fietstocht en het 'Grootste terras' dienen afzonderlijk tickets te worden gekocht).
Tickets kosten €7,50 en zijn online te koop via: kermisaverlo.avayo.nl
Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, voor hen hoeft ook geen ticket te worden aangeschaft.

LET OP:
> Voor het 'Grootste terras' heb je ook een coronatoegangsbewijs nodig én dien je jouw legitimatie bij je te hebben. Zonder beide (plus uiteraard je toegangsticket) kom je niet binnen, dus zorg dat je deze bij je hebt!
Als coronatoegangsbewijs kan de CoronaCheck-app, een herstelbewijs of een negatieve coronatest volstaan. Op de volgende site van de overheid staat precies uitgelegd hoe de drie mogelijkheden als toegangsbewijs werken:  www.rijksoverheid.nl/coronatoegangsbewijs

Er mogen max. 750 personen aanwezig zijn, dus bestel je kaarten snel! OP=OP

TOT ZONDAG 19 SEPTEMBER!

- Organisatie Kermis Averlo -


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.