Info en inschrijving Averlose Markt

Dé Averlose Markt 2023 - 33e editieWanneer


Zaterdag 16 september 2023

Tijdstip


9.00 – 13.00 uur (let op! toegang voor standhouders is vanaf 7.00 uur)

Waar


Op het feestterein van Kermis Averlo aan de Avergoorsedijk 12 te Schalkhaar

Opgave


Voor de opgave kunt u hier klikken.

Fair


Wilt u een marktkraam op de fair huren? Mail dan naar: fairaverlo@outlook.com

Algemene voorwaarden/spelregels


Om op Dé Averlose Markt spullen te verkopen is iedere standhouder plaatsgeld verschuldigd. Uw reservering is definitief en bij afmelding ontvangt u geen geld terug (Ook niet bij slecht weer).
Plekken worden toegewezen op volgorde van binnenkomst en aangewezen door de commissieleden van Dé Averlose Markt; inspraak hierin is niet mogelijk. Mensen die naast elkaar willen staan, dienen gezamenlijk aan te komen!
Als de organisatie overgaat tot het af lassen van de markt door b.v. uitzonderlijke situaties, wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gebracht op de website www.kermisaverlo.nl, of mondeling tijdens het evenement zelf. Bij dit laatste geval is restitutie van de door de huurder gemaakte kosten niet verhaalbaar op de organisatie.
Alle (handels) activiteiten die bij Nederlandse wet verboden zijn, zijn uiteraard ook op Dé  Averlose markt niet toegestaan. Zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf is de verkoop van consumptiegoederen verboden. Hiervoor geldt een aparte regelgeving. De huurder kan nimmer stichting Volksfeesten Averlo-Frieswijk dan wel de organisatoren van Dé Averlose Markt verantwoordelijk of aansprakelijk stellen voor welke geleden schaden dan ook.
De exploitant is niet aansprakelijk voor vermissing, brand, beschadiging van goederen, lichamelijk letsel of andere calamiteit in de meeste ruime zin. Standhouders dienen zelf (mocht dit nodig zijn) hun handelswaar te verzekeren.
Iedere huurder is verplicht zijn kraam en/of grondplek schoon op te leveren en niet verkochte goederen weer mee te nemen.

Bij opgave gaat u akkoord met de bovengenoemde voorwaarden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Chiel Schutte (06 10 74 88 35), Femke van der Velden (06 29 15 06 73), Jordie Reimert (06 54 91 88 14) of per e-mail: marktaverlo@hotmail.com.

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.