top of page
BANNER SITE1-01.png

PROGRAMMA 2024

BALLONVAART

Zaterdag 21 september 17:00

De Averlose ballonvaart is terug! Oude tradities herleven op kermis Averlo. Weet je het nog? Of ben je misschien wel mee geweest? Een supermooie ervaring om samen de lucht in te gaan in je eigen omgeving, de spanning of het door mocht gaan, en of je over je eigen huis of bedrijf zou varen. Bij menig buurtgenoot staan de ballonvaarten tijdens het kermisweekend in Averlo in het geheugen, een mooie belevenis voor zowel deelnemers als toeschouwers.

 

Na 18 jaar weg geweest te zijn is de ballonvaart terug tijdens de Averlose Kermis! Stap aan boord van de luchtballon en geniet van het adembenemende uitzicht over de mooie landschappen in onze omgeving terwijl je zweeft hoog boven de grond. Een unieke ervaring die na al die jaren eindelijk weer te beleven is tijdens de kermis. De ballonvaart wordt georganiseerd op zaterdagmiddag omstreeks 17:00 uur vanaf het kermis terrein. 

 

Wil je ook zo graag de lucht in? Dat kan door je op te geven vanaf 1 augustus via de aanmeld link hieronder. (Let op! per 1 augustus)

Houdt dit goed in de gaten, want vol = is ook echt vol! 

Bij een deelname hanteren wij de volgende voorwaarden:

- Deelname kost € 200,- per persoon, dit kan je afrekenen voorafgaand aan de vaart bij de kermisorganisatie op locatie van vertrek  

- Vermeld je naam, adres en contactgegevens in de mail 

- We gaan uit van mooi weer, is dit niet het geval kan de vaart geannuleerd worden. Bij annulering schuift je plek door naar Kermis Averlo in 2025. 

- Deelname is op eigen risico 

 

We hopen natuurlijk dat het een stralende dag met mooi weer wordt waarbij de deelnemers de schoonheid van onze omgeving vanuit een uniek perspectief kunt bewonderen. Dat het een ervaring wordt om nooit te vergeten!

 

Kaartjes winnen? 

Nóg mooier is het winnen van een ballonvaart, ook dat kan! Tijdens de Averlose revue op vrijdagavond geven we door middel van een verloting 2 kaartjes weg. 

bottom of page