Averlose Muziekbingo

De Averlose muziekbingo

Na een aantal succesvolle edities van de Averlose Pubquiz is het tijd voor iets nieuws: DE AVERLOSE MUZIEKBINGO.
Kom op zaterdagmiddag 15 september strijden voor de leuke prijzen die te winnen zijn tijdens de Averlose Muziekbingo!

Muziekbingo is een bingo maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden muzieknummers gedraaid! De spanning van de traditionele bingo, maar dan met muziek! Weet jij de titel van het nummer dat voorbij komt? Streep het af op jouw bingokaart!

Kom dus strijden tegen al jouw kameraden, buren, collega’s en jouw grote geliefde. Lach ze allemaal uit tijdens het zingen van een liedje bij een valse bingo. Juich ze toe als ze leuke prijzen hebben gewonnen of maak ze jaloers op jouw prijs. Wil je dit zeker niet missen dan zien we jou op zaterdagmiddag in de tent!

De muziekbingo wordt individueel gespeeld. Naast individuele opgave is het ook mogelijk om je als groep op te geven zodat er een tafel gereserveerd wordt. Voor de groepsopgave kun je een groep van maximaal 8 personen opgeven en krijg je voor €50 voor iedere groepsdeelnemer een setje bingokaarten (3 rondes), 8 consumptie bonnen, en uiteraard je eigen tafel als groep.

Je kunt je hieronder aanmelden. Deelname bedraagt €5 per persoon; dit kan voor aanvang betaald worden in de tent. Vol is vol, geef je dus snel op! Indien er nog plaatsen over zijn dan is opgave in de tent nog mogelijk.

Klik hier voor individuele opgave

Klik hier voor de groepsopgave


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.